Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη Συγκλονίζει η εικόνα από τη μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Αλεξανδρούπολη όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη για τέταρτη ημέρα η φωτιά που προκάλεσε εκκενώσεις πολλών οικισμών, καθώς και του νοσοκομείου της πόλης οι ασθενείς του οποίου μεταφέρθηκαν σε πλοίο της γραμμής που έχει μετατραπεί σε πλωτό νοσοκομείο.
Το OPEN δημοσίευσε μια εικόνα από τη μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο που συγκλονίζει.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Επίσης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.
Διαβάστε ακόμη- Πύρινη κόλαση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Δαδιά – Ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή
- Κραυγή αγωνίας των διευθυντών σχολείων: Δεν μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα, πετρέλαιο και υλικά καθαρισμού!
- Αλλάζουν οι εφημερίες στα νοσοκομεία: Όσα περιλαμβάνει το σχέδιο Χρυσοχοΐδη
- Market Pass 2: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις και πότε θα γίνουν οι πληρωμές
- Apple: Η ριζοσπαστική αλλαγή στα νέα iPhone - Πως θα ανταγωνιστεί τη Samsung
- Θα έβγαινε Μάρτη του 2022: Ο λόγος που φτάσαμε Αύγουστο του 2023 και το «Chaos» δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
- Δίχασε τη δικαιοσύνη: Η μούσα του Χορν που έσβησε όταν της «απήγαγαν» το παιδί οι βιολογικοί γονείς του