Νέο πλαίσιο για τις εκδηλώσεις στις αυλές των σχολείων

Νέο πλαίσιο για τις εκδηλώσεις στις αυλές των σχολείων

Ο Δήμος Χανίων στηρίζοντας τη διοργάνωση πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων που ενισχύουν την τοπική συνοχή, με σεβασμό στη σχολική κοινότητα και τους δημόσιους χώρους, ενημερώνει τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σωματεία που επιθυμούν να διοργανώσουν εκδηλώσεις σε αύλειους χώρους σχολικών μονάδων, ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να αποδεχθούν πλήρως τους όρους του κανονισμού που επισυνάπτονται στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσουν/ καταθέσουν τις απαραίτητες υπεύθυνες δηλώσεις στις αρμόδιες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάλογα με τη σχολική μονάδα για την οποία υποβάλλεται το αίτημα.

Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα αρχεία στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.chania.gr/enimerosi/contests-proclamations-active/kanonismos2942025.html

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο για τις εκδηλώσεις σε σχολικούς αύλειους χώρους του Δήμου Χανίων, η παραχώρηση των σχολικών χώρων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά κατόπιν αξιολόγησης της σχετικής αίτησης και έγκρισης από τα αρμόδια όργανα.

Διευκρινίζεται ότι αιτήματα τα οποία δεν συνοδεύονται από την επίσημη προ τυπωμένη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση – εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βεβαίωση απαιτείται, σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα γίνονται δεκτά προς εξέταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάλογα με τη σχολική μονάδα για την οποία υποβάλλεται το αίτημα, ως εξής:

Για την Πρωτοβάθμια Σχολική επιτροπή: [email protected], τηλ: 28213 41772
Για την Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή: [email protected], τηλ: 28213 41773